 |

Londra Tasarım Festivali Tişört Tasarım YarışmasıSpreadshirt Londra Tasarım Festivali 2005 ile bağlantılı olarak bir online tasarım yarışmasının sponsorluğunu üstleniyor.
Katılımcılar 30 Ekim 2005'e kadar, yapabilecekleri en çarpıcı tişört için yaratıcılıklarını ve tasarım becerilerini en iyi şekilde kullanmalılar.
Che Guevara, Frankie's RELAX or I LOVE MUM temalarını unutun. Kazanacak olan katılım, kendi zamanımızın bakışını yansıtacak biçimde tişört tasarımının sınırlarını zorlayacak.
Seçilecek olan tasarımda aranan başlıca kriterler; yenilik, yaratıcılık ve stil.
Yarışmanın birincisi 500£ para ödülünün yanında, kazanan tasarımı taşıyan 50 tişört ve yeni tişörtü kitlelere satması için Spreadshirt'ten bir Premium Online Shop kazanacak.
İkinci 300£, üçüncü ise 200£ para ödülünün sahibi olacak.
İlk otuzda yer alacak olan katılımcılar, üzerinde yarışmanın derece alan tasarımlarından biri olan birer tişörte sahip olacaklar.
devamı: Londra Tasarım Festivali Tişört Tasarım Yarışması
11/10/2005 | 24,808 kere okundu
|
 |